25 Ocak 2009 Pazar

yigit bulut ergemekon tamam

yigit bulut yorum analiz..“Ergenekon” tamam ya “Trinite” ne olacak?
İddia makamı diyor ki; “Ergenekon diye bir örgüt var. Maddi kaynakları, Ordu içinde uzantıları, yer altında silahları ve kamuoyu oluşturmak için imkanları da şunlar... Amaç ” Türkiye’yi farklı bir merkeze doğru kaydırmak ve bu yolda darbe tezgahlamak!

Sonuna kadar saygı duyuyorum ve iddia makamının “tezinin” yargılama sonucunda “ne kadarının” bağımsız yargı tarafından kabul göreceğini, her Türk vatandaşı gibi bekliyorum... Hatta “gizli bir örgüt olduğuna dair” inancımı da zaman zaman sizlerle paylaşıyorum. Buraya kadar anlattıklarım işin Ergenekon kısmı.

Sevgili dostlar, bildiğiniz gibi dünyada hatta evrende her şey, diyalektik gereği, karşıtıyla birlikte var olur... Peki “Ergenekon’un bana göre karşıtı” olan ve “en az bize anlatılan Ergenekon kadar organize olan” ve benim adını “Trinite” yani “Hristiyan İnancındaki Üçleme” koyduğum diğer örgüt ne olacak? Bu nasıl bir örgüt mü? Hemen arz edeyim. Türk kamuoyuna bakarsanız; Türkiye’nin “Hristiyan Avrupa’nın bir parçası olması hatta parçası bile değil, küçük bir emir eri olması için” çalışan o kadar çok isim var ki!

Aynı isimlerin ortak özellikleri de var; bu arkadaşlar “karşılıksız olarak Kıbrıs’ı AB’ye verelim, AB’nin her dediğini kabule edelim, Türkiye’nin AB ve ABD tarafından parçalanmasına göz yumalım, bütün varlıklarımızı yabancılara satalım, bebek katili APO’yu hapisten çıkarıp siyasi liderlerden kabul edelim, AB isteği gereği halkımızı azınlıklara bölelim” gibi fikirleri savunuyorlar. Hatta kalkıp “Müslüman Türk halkı adına” yapmadıkları için “Ermeniler’den” özür kampanyası başlatıyorlar!

Bu arkadaşların her şeyleri var; TV’lerde istedikleri gibi konuşuyorlar, sivil toplum örgütleri kuruyorlar, dış odaklardan, Soros gibi adamlardan, istedikleri gibi “maddi kaynak transferi” yapıyorlar ve işin ilginç tarafı; bunları yapanlar “hep aynı” isimler!

Fikirleri de hep aleyhimize. Örnek vereyim; “Müslüman-Laik” Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağını “Kıbrıs’tan çekelim” yerine “İsa’nın 12 Havarisini temsil eden” 12 yıldızlı AB bayrağını “Oraya koyalım” tezini ortaya atıyorlar. Türkiye’nin Güneydoğusu için, Kuzey Irak için yine “12 yıldızlı veya daha bol yıldızlı” bayrakları Türk Bayrağı’na “yeğliyorlar!”

Şimdi soruyorum; bu adamlar da bir örgüt değil mi? Dikkat edin hep aynı isimler bunlar!

Ergenekoncular’a “Dur” dedik, peki ya “Triniteciler” ne olacak? Onlara “dikkat etmeyecek miyiz?” Tespit etmeyecek miyiz?

Kim bilir; belki yer altına silahlar gömdüler, günün birinde “fikirleri, Türkiye’ye AB veya ABD kontrolünü-Hristiyan emperyalizmini” kabul ettirmekte yetersiz kaldığında, çıkarıp darbe deneyecekler!

Lafı fazla uzatmayacağız; Türk kamuoyunun dikkatini hep aynı isimler olan “Triniteciler’e” çekmek istiyorum! Sivil toplum örgütleri var! Avrupa’da büroları var! Gazetelerde-televizyonlarda köşeleri var. Medya bağlantıları, belki de asker-polis uzantıları dahi var!

İddiaya göre (Bağımsız yargılama son “yargıya” varmadığı için böyle diyorum); “Türkiye’nin merkezini kaydırmak” isteyen “Ergenekoncular’ı” durdurduk... Şimdi sıra “Türkiye’nin merkezini” Hristiyan Batı dünyasının “emperyalizmine doğru” kaydırmak isteyen “Triniticiler’i” durdurmakta!

Eminim “Ergenekoncular” el atmak cesaretini gösteren Türk adaleti, aynı cesareti “Triniteci” oluşumlar için de atacaktır!

Atatürk’ün ABD’lilere hitap ettiği bir görüntüsü

İşte Ata'nın ABD'ye hitabıÇankaya Köşkü, şimdi de Atatürk’ün ABD’lilere hitap ettiği bir görüntüsünü yayınladı. Şimdiye kadar ender yayınlanan 2 dakika 19 saniyelik görsel doküman, Atatürk’ün, ABD’in ilk Türkiye Büyükelçisi Joseph C. Grew’i kabulünü içeriyor. Atatürk, ABD Büyükelçisi’nin de yanında hazır bulunduğu görüntüde, ABD halkına hitap ediyor. Atatürk, 1925 yılında çekilen bu görüntüsünde, ABD’lilere "Muhterem Amerikalılar" diye hitap ediyor ve "Amerika milletinin Türk milletiyle beraber olduğundan şüphem yoktur" diyor.

PENGUEN KAPAK



BURADA YER ALAN YATIRIM BİLGİ, YORUM VE TAVSİYELERİ YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANLIĞI HİZMETİ; ARACI KURUMLAR, PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR İLE MÜŞTERİ ARASINDA İMZALANACAK YATIRIM DANIŞMANLIĞI SÖZLEŞMESİ ÇERÇEVESİNDE SUNULMAKTADIR. BURADA YER ALAN YORUM VE TAVSİYELER, YORUM VE TAVSİYEDE BULUNANLARIN KİŞİSEL GÖRÜŞLERİNE DAYANMAKTADIR. BU GÖRÜŞLER MALİ DURUMUNUZ İLE RİSK VE GETİRİ TERCİHLERİNİZE UYGUN OLMAYABİLİR. BU NEDENLE, SADECE BURADA YER ALAN BİLGİLERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERİLMESİ BEKLENTİLERİNİZE UYGUN SONUÇLAR DOĞURMAYABİLİR. *************
Free META Tag Analyzer Free Hit Counters
Sitemap Generator Link Değişimi *Valid HTML 4.01 Transitional